Què diantre és això del Calaix?

Recordeu quan éreu nins i de sobte obríeu un calaix oblidat de la casa? Gairebé qualsevol cosa hi podia aparèixer, ulls i mans remenaven la fusta a la recerca d’una joguina, d’un cromo, d’una baldufa, d’un tresor.

El Calaix pretén ser un racó màgic ple d’ofertes que van variant al llarg de l’any: llibres d’un mateix autor o gènere, obres que pretenem promocionar, col·leccions de punts de llibre, oferiments especials de Nadal o Sant Jordi…

Així que endavant, entreu a les golfes i obriu el calaix!

El Calaix. Antonina Canyelles

Oferta Antonina Canyelles

50,00

La poeta punki, la vella rockera que mai no mor, poeta de la commoció, el flagell de monges i capellans, poeta de la llum i de les ombres, poeta de la brevetat, la sípia enrabiada, la dona irreductible, la mai de mai bandera blanca…

Definitivament, Antonina Canyelles és la dona bala de la literatura catalana.

4 llibres

lapislàtzuli. Oferta Literatura Japonesa

Oferta Literatura Japonesa

90,00

Nou petites obres dels més grans escriptors japonesos.
Les narracions de Higuchi, Mori, Natsume, Akutagawa, Tanizaki, Shiga, Edogawa, Miyazawa i Sakaguchi. reflecteixen tota la bellesa i la força que impregnen la vida, la psicologia i la literatura del Japó.

Col·lecció a cura del professor i traductor Ko Tazawa (Creu de Sant Jordi, 2003).

9 llibres

Punts de LLibre

Oferta punts de llibre

7,00

Col·lecció de 15 punts de llibre Versió Original (V.O) pintats expressament per a la nostra editorial per l’artista Bet Boleda.
Dibuixos inspirats en els poemes d’Antonina Canyelles.