Mostrant els 6 resultats

Oferta Alexandre Deulofeu

Oferta Alexandre Deulofeu

45,00

5a edició de La matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global, més dos llibres únics amb les memòries de la revolució, de la guerra i de l’exili d’aquest savi empordanès.

3 llibres

Oferta Antonina Canyelles

Oferta Antonina Canyelles

50,00

La poeta punki, la vella rockera que mai no mor, poeta de la commoció, el flagell de monges i capellans, poeta de la llum i de les ombres, poeta de la brevetat, la sípia enrabiada, la dona irreductible, la mai de mai bandera blanca…

Definitivament, Antonina Canyelles és la dona bala de la literatura catalana.

4 llibres

Oferta Jon López de Viñaspre

Oferta Jon Viñaspre

50,00

Dos reculls de relats nòmades, una novel·la llarga ambientada a la zona cafetera colombiana i la novetat Eclipsis de l’escriptor Jon López de Viñaspre.

Les seves són històries màgiques plenes de personatges peculiars, d’éssers que remunten totes les adversitats i que s’enfronten al món mantenint intacta la seva naturalesa unívoca.

4 llibres

Oferta Literatura japonesa

Oferta Literatura Japonesa

50,00

Cinc petites obres dels més grans escriptors japonesos.
Les narracions de Mori, Higuchi, Natsume, Akutagawa i Tanizaki reflecteixen tota la bellesa i la força que impregnen la vida, la psicologia i la literatura del Japó.
Col·lecció a cura del professor i traductor Ko Tazawa (Creu de Sant Jordi, 2003).

5 llibres

Punts de LLibre

Oferta punts de llibre

10,00

Col·lecció de 15 punts de llibre Versió Original (V.O) pintats expressament per a la nostra editorial per l’artista Bet Boleda.
Dibuixos inspirats en els poemes d’Antonina Canyelles.