Què diantre és això del Calaix?

Recordeu quan éreu nins i de sobte obríeu un calaix oblidat de la casa? Gairebé qualsevol cosa hi podia aparèixer, ulls i mans remenaven la fusta a la recerca d’una joguina, d’un cromo, d’una baldufa, d’un tresor.

El Calaix pretén ser un racó màgic ple d’ofertes que van variant al llarg de l’any: llibres d’un mateix autor o gènere, obres que pretenem promocionar, col·leccions de punts de llibre, oferiments especials de Nadal o Sant Jordi…

Així que endavant, entreu a les golfes i obriu el calaix!

Oferta llibres de narrativa

Oferta Jon

50,00

Dos reculls de relats nòmades, una novel·la curta i aspra sobre els últims bosquetans de la Garrotxa i una novel·la llarga ambientada a la zona cafetera colombiana, de l’escriptor Jon López de Viñaspre.
Les seves són històries màgiques plenes de personatges peculiars, d’éssers que remunten totes les adversitats i que s’enfronten al món sent ells mateixos, que mantenen intacta la seva naturalesa unívoca.

4 llibres.

Oferta Literatura japonesa

Oferta Literatura Japonesa

50,00

Cinc petites obres dels més grans escriptors japonesos.
Les narracions de Mori, Higuchi, Natsume, Akutagawa i Tanizaki reflecteixen tota la bellesa i la força que impregnen la vida, la psicologia i la literatura del Japó.
Col·lecció a cura del professor i traductor Ko Tazawa (Creu de Sant Jordi, 2003).

5 llibres

Punts de LLibre

Oferta punts de llibre

10,00

Col·lecció de 15 punts de llibre Versió Original (V.O) pintats expressament per a la nostra editorial per l’artista Bet Boleda.
Dibuixos inspirats en els poemes d’Antonina Canyelles.